Mencari Jurulatih Poker yang Tepat

poker

Internet penuh dengan pelatih poker hari ini. Dengan semua wang yang terdapat di sekitar permainan poker dalam talian, di kasino, permainan rumah, dan lain-lain, permainan ini dibanjiri oleh semakin banyak orang yang ingin belajar bermain dan mendapatkan sebilangan pai. Dengan kemasukan pemain datang dan kemasukan guru. Walau bagaimanapun, semua pelatih poker tidak diciptakan sama dan mencari yang tepat untuk anda boleh menjadi cabaran. Ini juga penting untuk tidak membuang wang anda dan meningkatkan permainan anda.

Saya fikirĀ EVO888 Malaysia mempunyai jurulatih poker adalah idea yang sangat baik, jika tidak penting. Anda tidak akan menjumpai pemain golf profesional tanpa jurulatih swing, atau pemain besbol tanpa instruktur memukul, jadi mengapa poker harus berbeza? Dalam permainan yang melibatkan begitu banyak aplikasi mental, meminta pihak ketiga memerhatikan, menganalisis, dan membantu permainan anda adalah perkara yang sangat baik.

Perkara pertama yang dilihat oleh kebanyakan orang adalah harga jurulatih. Sebilangan besar jurulatih mengenakan harga setiap jam yang tinggi. Kenapa? Kerana mereka dapat menjana wang dengan bermain poker, jadi jika mereka berhenti bermain untuk mengajar, mereka harus mengganti pendapatan yang mereka hilang dengan tidak bermain. Sebilangan besar jurulatih dikenakan bayaran dalam lingkungan $ 200- $ 350 / jam dan itu banyak wang. Terdapat beberapa pelatih di sekitar yang lebih murah, tetapi adakah mereka baik atau adakah anda mendapat apa yang anda bayar?

Semasa memilih jurulatih anda harus melupakan harganya. Harganya tidak relevan berbanding dengan apa yang akan anda buat sepanjang hayat poker anda sekiranya permainan anda bertambah baik. Yang mesti anda buat ialah memilih yang sesuai dengan apa yang anda mahu lakukan. Beberapa jurulatih yang lebih baik menawarkan persidangan pendek SEBELUM anda menjana wang anda untuk melihat apakah anda sesuai untuk bimbingan mereka dan sebaliknya. Dengan kata lain, anda tidak mahu jurulatih yang pakar dalam permainan tunai yang mengajar anda bermain kejohanan untuk cuba membawa anda ke WSOP. Adalah tidak bijak jika anda ingin menjadi pemain Sit n Go untuk memilih jurulatih yang hanya bermain dalam banyak pertandingan meja.

Apa yang saya lihat banyak, adalah jurulatih yang bermain pada tahap $ 100 / $ 200 mengajar pemain yang ingin bermain pada tahap $ .50 / $ 1.00 dan ini adalah dua permainan yang sama sekali berbeza. Penting untuk memastikan jurulatih anda mempunyai pengalaman sebenar, bukan teori, dalam permainan yang ingin anda mainkan. 6-tangan berbeza dari 9-tangan dalam strategi yang akan anda mainkan. Kejohanan berbilang meja memerlukan gaya yang jauh berbeza daripada permainan tunai. Tahap dolar boleh menjadi faktor yang paling penting. Sekiranya jurulatih anda hanya bermain permainan poker dengan dolar tinggi, dia tidak tahu apa yang berlaku dalam permainan mikro dan seharusnya tidak mengajar anda. Bagaimana jika anda ingin belajar Omaha atau HORSE?

Intinya ialah anda perlu melayakkan jurulatih anda sebelum membayarnya. Hanya kerana dia lebih mahal atau telah memenangi beberapa kejohanan di suatu tempat tidak bermakna dia adalah jurulatih untuk anda. Terdapat banyak pilihan di luar sana, cari pilihan yang sesuai dengan anda dan kemudian pergi dari sana.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*