Undian dalam talian – Petua Untuk Membantu Anda Menang Lebih Banyak

undian

Semakin banyak orang mengambil bahagian dalam undian dalam talian dan banyak memenangi hadiah setiap hari. Bagi penyapu baru, nampaknya sukar untuk mencari rahsia bagaimana untuk menang. Hadiah Pengakap di salah satu komuniti undian terbesar telah membuat panduan ini untuk membantu anda memenangi lebih banyak.

Masukkan Orang Kecil. mega888 wajar untuk melangkau acara dengan hadiah yang lebih kecil dan pergi ke mega888 ke acara besar. Namun, kerana mereka mendapat lebih sedikit penyertaan, peluang memenangi acara dengan hadiah kecil adalah lebih baik. Hadiah yang lebih kecil mungkin tidak begitu menarik, tetapi anda mungkin mempunyai peluang lebih baik untuk memenangkannya.

Masukkan Yang Keras. Beberapa acara mengharuskan anda “melompati rintangan” untuk masuk. Anda mungkin perlu menyelesaikan tinjauan, menjawab soalan, atau melakukan aktiviti lain. Sekali lagi, menjadi kurang orang akan mengikuti acara seperti ini yang memberi anda peluang yang lebih baik. Sebilangan “sukar” juga akan membolehkan anda menghantar penyertaan anda tanpa melakukan tugas dalam talian.

Masukkan sahaja Apa yang Anda Mahukan. Ingat bahawa kemenangan loteri adalah pendapatan bercukai. Jangan mengambil bahagian dalam acara melainkan anda bersedia membayar cukai hadiah. Banyak orang sangat ingin menang sehingga mereka memasuki undian dengan hadiah yang sebenarnya tidak mereka mahukan. Sebagai gantinya, hilangkan dengan melangkau yang tidak anda gemari untuk menang, dan fokus pada apa yang anda lakukan.

Ikut peraturan. Hati-hati agar tidak melebihi had kemasukan acara. Sekiranya acara terhad kepada satu penyertaan setiap hari, dan anda memasukkannya dua kali pada hari yang sama, anda mungkin dibatalkan dari keseluruhan acara. Sebenarnya, menghadiri acara lebih kerap daripada yang dibenarkan adalah sebab utama orang tidak layak menang. Untuk memastikan anda tidak hilang kelayakan, tunggu sekurang-kurangnya 24 jam antara catatan harian. Sebilangan penajaan acara dan agensi penjurian mereka sangat ketat. Mereka akan mendiskualifikasi anda sekiranya anda tidak mengikut peraturan mereka.

Berhati-hatilah dengan apa yang berlaku pada maklumat yang anda kirimkan. Banyak penaja acara menyimpan maklumat kemasukan anda secara peribadi, tetapi banyak yang tidak. Sebenarnya, beberapa acara dibuat semata-mata untuk menghasilkan senarai surat. Sekiranya anda tidak berminat untuk menerima surat, jaga pandangan anda untuk mendapatkan maklumat penyisihan yang mungkin disediakan oleh setiap acara. Biasanya anda akan mempunyai pilihan untuk mengecualikan diri anda dari senarai mel semasa anda memasuki acara, tetapi dengan orang lain anda hanya boleh membuang diri anda kemudian. Sekiranya anda bimbang untuk menerima e-mel yang tidak diminta, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk membuat akaun e-mel “dump” kedua. Dengan cara ini anda dapat membantu mengasingkan akaun e-mel utama anda dari e-mel yang tidak diingini. Sekiranya penyedia internet anda hanya memberi anda satu akaun e-mel, mereka mungkin menawarkan akaun tambahan dengan sedikit bayaran. Terdapat juga banyak tempat dalam talian di mana anda boleh menyediakan kotak e-mel tanpa sebarang kos.

Mendapatkan akaun e-mel percuma melalui salah satu perkhidmatan ini adalah cepat dan mudah. Sebilangan besar dari mereka juga membolehkan anda menyaring mesej yang tidak diingini.

Jangan takut mengambil pensil sekali-sekala! Kemasukan dalam talian popular kerana sangat mudah. Tidak ada setem atau sampul surat yang perlu dibimbangkan. Tetapi beberapa acara yang hanya membenarkan satu entri dalam talian akan membolehkan banyak entri e-mel masuk. Ini dapat memberi anda kelebihan besar berbanding orang lain yang masuk dalam talian hanya sekali. Periksa peraturan rasmi untuk melihat peristiwa mana yang membolehkan banyak e-mel masuk.

Mulakan dengan undian dalam talian. Sekarang anda hanya perlu mencari undian untuk masuk. Tempat yang baik untuk bermula adalah dalam Komuniti Sweepstakes: FastSweeper, mereka mempunyai beribu-ribu hadiah yang disenaraikan dengan nilai hadiah lebih dari $ 13,995,490.00. Semoga berjaya…

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*